Door op “accepteren” te klikken, stem je in met het gebruik van cookies op jouw apparaat. Dit helpt ons om je navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ondersteunt onze marketingactiviteiten. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we gegevens verzamelen en gebruiken.                              

11/9/2024

HEY Museum maakt bezoek extra leerrijk dankzij familieboekje

Het HEY Museum lanceerde op Open Monumentendag een nieuw familieboekje. Het is soms een uitdaging om je kids geboeid te houden tijdens een museumbezoek. Daarom ontwikkelde het HEY Museum een familieboekje met leuke opdrachten en weetjes. Op die manier kunnen ze het museum op een speelse manier ontdekken. Samen met hun ouders worden ze via het boekje door het museum begeleid en kunnen ze allerlei vragen beantwoorden. Niet alleen heel leuk, maar ook erg leerrijk dus! Het boekje is vrij verkrijgbaar bij een bezoek aan het museum.

In het boekje neemt Billie de bezoekers mee doorheen het museum. Het figuurtje woont in Knokke-Heist en vertelt samen met zijn familie meer over de mooie gemeente en haar geschiedenis. De illustraties komen van de hand van Annelies van Illustra’lies en zorgen voor het speelse karakter. De zoektocht is bedoeld voor alle gezinnen met kinderen, maar is ideaal voor kidstussen 6 en 12 jaar. Kinderen tot 6 jaar mogen gratis binnen, vanaf 7 jaar betalen ze € 5. Volwassenen betalen € 10.

Billie neemt gezinnen mee doorheen het museum