24/1/2024

Haal meer uit je UiTPAS met de app!

In de UiTPAS-app zitten alle voordelen van je UiTPAS handig bij elkaar. Spaar punten, scroll door de leukste voordelen en ruil je punten meteen in de app. Je kan ook je gezinsleden toevoegen in de app: zo spaar en ruil je meteen voor iedereen. Je kan de UiTPAS-app gratis downloaden via de app-store of via uitpas.be/app.

Heb jij nog geen UiTPAS?

Met deze voordeelpas voor cultuur en vrije tijd spaar je punten bij heel wat activiteiten en ruil je ze om voor leuke voordelen. Bovendien krijgen mensen met een beperkt budget met UiTPAS straffe kortingen op alle voorstellingen en andere activiteiten. En dankzij de handige UiTPAS-app heb je je UiTPAS altijd bij de hand.

Een UiTPAS kost € 5 en blijft je leven lang geldig. Wie recht heeft op een kansentarief betaalt € 1.

Waar punten sparen?

Je kan een punt sparen bij elke UiTPAS-activiteit waaraan je deelneemt. Surf naar knokke-heist.be/uitpas om te kijken waar je je UiTPAS kan bovenhalen.

Waar punten ruilen?

Er is altijd wel iets leuks te vinden, of je nu 5 of 500 punten bij elkaar gespaard hebt. Bekijk het overzicht van alle omruilvoordelen in de app of op uitpas.be, of vraag aan een baliemedewerker of je er punten kan omruilen.

Heb je nog vragen over UiTPAS? Surf dan even naar knokke-heist.be/uitpas.