Door op “accepteren” te klikken, stem je in met het gebruik van cookies op jouw apparaat. Dit helpt ons om je navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ondersteunt onze marketingactiviteiten. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we gegevens verzamelen en gebruiken.                              

23/1/2023

Bereikbaarheid van HEY Knokke-Heist

Kom je vanuit de richting Knokke of Zeebrugge via de Elizabetlaan?

Dan rij je best tot aan het rondpunt naast de Heldentorens. Daar rij je af richting Knokkestraat waarin je in oostelijke richting tot aan de IJzerstraat doorrijdt. Daar sla je rechts af. Op het einde van de straat zal je de gebouwen van museum HEY Knokke-Heist zien.

Kom je vanuit de richting Knokke via de Knokkestraat?

Net voorbij de werken aan de voetgangerstunnels op je rechterkant, zal je links de IJzerstraat zien. Daar sla je in en op het einde van de IJzerstraat, zal je het oud schoolgebouw met een torentje zien. Deze maakt deel uit van de site van museum HEY. Links van het oud schoolgebouw vind je het onthaal met daarin de tentoonstellingsruimte die gratis te bezoeken is.

Kom je vanuit de richting Westkapelle of het zuiden van Heist?

Dan sla je in de Westkapellestraat noordwaards in de Onderwijsstraat af. Ter hoogte van de apotheek sla je vervolgens rechts af in de Pannenstraat. Na 50 m zal je de gebouwen van museum HEY Knokke-Heist op je rechterzijde zien.

Meer informatie over de wegwerkzaamheden vind je HIER.