Door op “accepteren” te klikken, stem je in met het gebruik van cookies op jouw apparaat. Dit helpt ons om je navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ondersteunt onze marketingactiviteiten. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we gegevens verzamelen en gebruiken.                              
Evenement

Feestelijk openingsweekend HEY Museum

Zaterdag 29 en zondag 30 juni van 10 - 17 uur
Waar:  
HEY Museum

Het HEY Museum opent deze zomer na een grondige renovatie opnieuw de deuren. Dat wordt uitgebreid gevierd tijdens het eerste weekend, want dan komt het museum als het ware tot leven. Je ontdekt er alles over het Knokke-Heist van toen, nu en straks. Iedereen kan dat weekend het museum in primeur helemaal gratis bezoeken. Leuke randanimatie katapulteert je terug in de tijden livemuziek zorgt voor een sfeervolle noot. Gedurende het hele weekend worden verschillende verenigingen gehuldigd voor hun 100-jarig bestaan. Zij krijgen elk een eigen tegel met gravure in het voetpad tegenover het HEY Museum. Voor de kinderen zijn er leuke workshops in het thema van het museum en uiteraard kunnen zij in primeur de Vliegzoektocht doen.

Het hele weekend lang katapulteren acteurs je terug naar de tijd van de Belle Epoque. Meerdere verenigingen worden gehuldigd voor hun 100-jarig bestaan meteen eigen tegel. De hele dag door kan je genieten van een drankje. Zin in iets lekkers? Als lunch kan je garnaalkroketjes proeven van de foodtruck en na de middag kan je genieten van een lekker ambachtelijk ijsje van de ijskar.

ZATERDAG 29 JUNI

10 – 12 uur & 13 – 16 uur: Mobiele muziekband The Almost Swinging Jazz Band

10 – 12 uur

Initiatie schaken door Schaakclub Knokke

10– 13 uur

Initiatieboogschieten

13.30 – 16.30 uur

Cartoonist tekent live in het kader van de expo van de Gouden Hoed

13.30 – 17 uur

Workshop klakkertjes beschilderen (carnaval)

ZONDAG 30 JUNI

14 – 16 uur: Muziekdoor King Jazz

10 – 13 uur

Initiatieboogschieten

14 – 17 uur

Workshop klakkertjes beschilderen